Редактор: e-mail: Кадър: БТВСъпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов сподели мнение

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВСъпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов сподели мнение
Коментари Харесай

Атанасов: Борисов подскача като баскетболна топка, защото вижда, че си отива. Изпращаме поредния Тодор Живков

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Съпредседателят на " Демократична България " ген. Атанас Атанасов показа мнение в предаването " Лице в лице " по БТВ, че някогашния министър председател Бойко Борисов си отива от властта. 

" ГЕРБ доста неща ще споделят оттук насетне, тъй като, въпреки и постепенно и ненапълно трудно, Борисов си отива от политиката. Това се вижда и от държанието му - подскача като баскетболна топка някъде там из страната. Сърди се за избрани неща, тъй като вижда, че губи публично доверие. Той го загуби това публично доверие и е ясно. През 1989 година бях на 30 години и в този момент като следя процесите в страната, виждам, че изпращаме следващият Тодор Живков ", сподели той.

Запитан по какъв начин се случва пазаруване на гласове при машинен избор, Атанасов отговори:  " Раздават се едни пари авансово на избран контингент от хора с обещанието те да гласоподават за тези, които са им ги дали. Трябва да разчитаме на служебното държавно управление да пресече тези вериги за пазаруване на гласове. Това изкривява вота. Когато ГЕРБ проведоха изборите и имаше 600 хиляди невалидни бюлетини, бяха постоянни изборите. Сега няма да има толкоз невалидни бюлетини. Но за пазаруването на гласове - всяка една регионална дирекция на Министерство на вътрешните работи знаят кои са купувачите. Не ги хващат, тъй като на предни избори имаше върху тях чадър. Затова считам, че има малко безредни дейности на вътрешното министерство, тъй като на някои места уволниха или смениха шефовете на дирекции, а на други - не. Прави усещане, че там където Движение за права и свободи купува гласове, тъкмо там това като че ли не се случва. Казвам го безусловно непосредствено пред вашата публика. Това прави усещане. Там, където Движение за права и свободи има купувачи, не смениха началниците на районните ръководства на Министерство на вътрешните работи ".

Говорейки за оправянето с пандемията, ген. Атанасов сподели: " Искам да ви напомня един факт за времето на ръководството на Борисов - за неговите три мандата, е имало 10 здравни министри. Представете си дали е имало устойчива политика освен това текучество. Докато единия стане министър и нещо желае да направи, това завършва. Здравеопазването е доста сериозен проблем за ръководството на българската страна. Много промени са нужни там ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР